Despre www.nume-copii-baieti.ro

Ce este nume-copii-baieti.ro?

nume-copii-baieti.ro este un site web gratuit, care oferă o imagine de ansamblu asupra numelor masculine, mai ales asupra celor românești, dar și a tuturor celor înrudite cu ele, pornind de la originea acestora, de la numele părinte din care provin (și de la cultura care le-a dat naștere), trecând prin numele derivate, până la felul cum sunt folosite aceste nume în prezent.

Ce își propune www.nume-copii-baieti.ro?

nume-copii-baieti.ro își propune să adune pe site toate numele românești dar și pe toate cele înrudite cu acestea, însoțite de explicații asupra originii și semnificației acestora.
Site-ul îți oferă informații interesante despre numele de băieți (bărbați), după origine, unde sunt folosite, semnificație, nume înrudite, numerologie (destin, puterea numelui), număr de vizualizări, etc.
Dar cel mai important, site-ul își propune să-ți ofere un instrument care să-ți permită să navighezi prin toate numele înrudite, să ai o imagine de ansamblu a legăturilor care există între toate numele pe care le folosim.

Ce poți face tu?

Adaugă nume noi pe site prin intermediul secțiunii de propuneri: propune nume de băieți, navighează prin numele propuse: lista numelor de băieți, intră pe fiecare nume în parte, navighează pe numele înrudite, iar dacă îți place informația adusă de site-ul nostru și modul de prezentare, recomandă-ne și prietenilor.

Mulțumiri

Mulțumim tuturor celor care ne ajută zi de zi, cu feedback valoros. Site-ul nostru va continua să crească și să se dezvolte datorită vouă, a numelor propuse de voi și a părerilor voastre pe care ni le transmiteți în mod constant. Încercăm să ținem cont 100% de părerile voastre :-)

Echipa nume-copii-baieti.ro

email / contact: email nume-copii-baieti.ro