Despre www.nume-copii-baieti.ro

Ce este www.nume-copii-baieti.ro?

nume-copii-baieti.ro este un site web gratuit, care oferă o imagine de ansamblu asupra numelor masculine, mai ales asupra celor româneşti, dar şi a tuturor celor înrudite cu ele, pornind de la originea acestora, de la numele părinte din care provin (şi de la cultura care le-a dat naştere), trecând prin numele derivate, până la felul cum sunt folosite aceste nume în prezent.

Ce îşi propune www.nume-copii-baieti.ro?

nume-copii-baieti.ro îşi propune să adune pe site toate numele româneşti dar şi pe toate cele înrudite cu acestea, însoţite de explicaţii asupra originii şi semnificaţiei acestora.
Site-ul îţi oferă informaţii interesante despre numele de băieţi (bărbaţi), după origine, unde sunt folosite, semnificaţie, nume înrudite, numerologie (destin, puterea numelui), număr de vizualizări, etc.
Dar cel mai important, site-ul îşi propune să-ţi ofere un instrument care să-ţi permită să navighezi prin toate numele înrudite, să ai o imagine de ansamblu a legăturilor care există între toate numele pe care le folosim.

Ce poţi face tu?

Adaugă nume noi pe site prin intermediul secţiunii de propuneri: propune nume de băieţi, navighează prin numele propuse: lista numelor de băieţi, intră pe fiecare nume în parte, navighează pe numele înrudite, iar dacă îţi place informaţia adusă de site-ul nostru şi modul de prezentare, recomandă-ne şi prietenilor.

Care sunt mijloacele www.nume-copii-baieti.ro?

Sunteţi interesaţi să aveţi bannere publicitare sau alte tipuri de reclame pe site-ul www.nume-copii-baieti.ro? Vă rugăm să mergeţi la secţiunea de sugestii: sugestii contact şi să lăsaţi un email de contact. Sau puteţi să ne scrieţi un email la: email nume-copii-baieti.ro.

Unde este găzduit www.nume-copii-baieti.ro?

nume-copii-baieti.ro e găzduit în România. Dacă vi se pare că uneori paginile se încarcă mai greu decât de obicei, vă rugăm să ne spuneţi: sugestii contact

Mulţumiri

Mulţumim tuturor celor care ne ajută zi de zi, cu feedback valoros. Site-ul nostru va continua să crească şi să se dezvolte datorită vouă, a numelor propuse de voi şi a părerilor voastre pe care ni le transmiteţi în mod constant. Încercăm să ţinem cont 100% de părerile voastre :-)

Echipa nume-copii-baieti.ro

email / contact: email nume-copii-baieti.ro